Ergonomikus Impress asztal 160 x 90 cm, bal oldali, Juhar

Kód: 10500324
185 472 Ft
Küldés 2023. 12. 4. (4 db)

Ergonomikus irodai íróasztal fém alappal, különösen alkalmas adminisztratív irodákba, speciális sarokkialakítás, 22 mm vastag laminált forgácslap, állítható lábak, 3 féle kivitelben

Részletes információ

Garancia 5 év
5 év extra garancia
5 év gondtalanság a kiterjesztett garanciának köszönhetően.
Ingyenes házhozszállítás
Ingyenes házhozszállítás
Megrendeléseit díjmentesen és gyorsan kiszállítjuk Magyarország egész területén.
Ingyenes visszaküldés
Ingyenes visszaküldés
Az áru 30 napon belüli visszaküldése semmibe nem kerül. Mi magunk jövünk és gyűjtjük ingyen.

Termék részletes leírása

Az Impress asztal mostantól modernebb fém alaplappal és előlappal is kapható. A fő képhez képest kisebb eltérések vannak a lábak alakjában és az előlap perforációiban. Az alábbi képeken láthatja az alap tényleges formáját.

Hová illik?
A 160 x 90 cm méretű ergonomikus Impress íróasztal elsősorban adminisztratív irodákba és személyzeti irodákba ajánljuk. Ez a legköltséghatékonyabb bútorcsalád, és egyaránt alkalmas zárt és nyitott terű munkahelyekre. A különleges sarokforma lehetővé teszi, hogy bármilyen helységet kihasználjon.
Az Impress termékcsalád az elemek széles választékát kínálja. Ez lehetővé teszi, hogy a bútorkészletet optimálisan az adott helyiséghez igazítsa.
Az irodai íróasztal kiegészíthető egy 73 cm magas mobil vagy hordozható tárolóval is, amely rengeteg tárolóhelyet biztosít mindannak, amit szeretne kéznél tartani.

Milyen munkára tervezték?

Értékelni fogja az Impress ergonomikus íróasztalt számítógépes munkához és papírmunkához. Az íróasztal mindkét oldalát lefoglalhatja egy-egy tevékenységhez, így segítve az íróasztal átláthatóságát és rendben tartását.
A 22 mm vastag laminált forgácslapból készült lap a legmagasabb minőséget képviseli. Az előállításához a lehető legtöbb fát és a lehető legkevesebb ragasztót használták fel. Ezért egészségre ártalmatlan és beltéri használatra alkalmas. Hossza 160 cm, így mindig lesz elég hely más felszerelések számára.
Az asztal mélysége a legszélesebb pontján 90 cm, a legkeskenyebb pontján 60 cm. Így bőven lesz hely a billentyűzet és az egér számára. Az íróasztal sarokkialakítása miatt javasoljuk, hogy a bal oldali falhoz elhelyezni.

A megfelelő asztalmagasság megelőzi a hátfájást

Az Impress íróasztal 73 cm-es magasságával megfelel az irodabútorokkal szemben támasztott ergonómiai követelményeknek. Az asztal fém talapzatának köszönhetően nagyon stabil.
Az íróasztal állítható lábakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy magasságát akár 10 mm-rel változtassa, és a saját testéhez igazítsa. Az állítható lábak az egyenetlen padlókon is elboldogulnak.

Világos vagy sötét futófelület?

Az Impress íróasztalt három különböző kivitelben kínáljuk, hogy egységes megjelenést biztosítson irodájának.
A világos színű minták, mint például a körte vagy a juhar, kellemes munkahelyi légkört teremtenek, és tágasabbnak mutatják az irodát.
Ezzel szemben a sötétebb minták, mint például a sötét dió, a stabilitás és a tekintély érzetét keltik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Impress irodai asztalok
Szín: juhar
Hossz: 160 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 73 cm
Alapanyag: fém
Az asztal formai kialakítása: bal oldali sarokkialakítás
Egyengető lábak: 10 mm
A felső lemezek vastagsága: 22 mm
Az élek vastagsága: 2 mm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: