Ergonomikus Impress asztal 160 x 90 cm, bal oldali, Körte

Kód: 10502127
123 207 Ft
Küldés 2023. 12. 4. (>10 db)

Ergonomikus irodai asztal fa alaplappal, különösen alkalmas adminisztratív irodákhoz, speciális sarokkialakítás, 22 mm vastag laminált forgácslap, állítható lábak, 4 féle kivitelben

Részletes információ

Garancia 5 év
5 év extra garancia
5 év gondtalanság a kiterjesztett garanciának köszönhetően.
Ingyenes házhozszállítás
Ingyenes házhozszállítás
Megrendeléseit díjmentesen és gyorsan kiszállítjuk Magyarország egész területén.
Ingyenes visszaküldés
Ingyenes visszaküldés
Az áru 30 napon belüli visszaküldése semmibe nem kerül. Mi magunk jövünk és gyűjtjük ingyen.

Termék részletes leírása

Hová illik?

A 160 x 90 cm méretű ergonomikus Impress íróasztal különösen adminisztratív irodákba és személyzeti irodákba ajánlott. Ez a legköltséghatékonyabb bútorcsalád, és egyaránt alkalmas zárt és nyitott terű munkahelyekre. A különleges sarokforma lehetővé teszi, hogy bármilyen helyet kihasználjon.
Az Impress termékcsalád az elemek széles választékát kínálja. Ez lehetővé teszi, hogy a bútorkészletet optimálisan az adott helyiséghez igazítsa. Például olyan befejező elemekkel, amelyek elegánsan meghosszabbítják az asztalokat. Ezenkívül kényelmesen hozzáadhat hozzájuk konferenciaszékeket.
Az irodai íróasztal kiegészíthető egy 76 cm magas mobil vagy hordozható tárolóval is, amely rengeteg tárolóhelyet biztosít azoknak a dolgoknak, amelyeket kéznél kell tartania.

Milyen munkára tervezték?

Értékelni fogja az Impress ergonomikus íróasztalt számítógépes munkához és papírmunkához. Az íróasztal mindkét oldalát lefoglalhatja egy-egy tevékenységhez, így segítve az íróasztal átláthatóságát és rendben tartását.
A 22 mm vastag laminált forgácslapból készült lap a legmagasabb minőséget képviseli. Az előállításához a lehető legtöbb fát és a lehető legkevesebb ragasztót használták fel. Ezért egészségre ártalmatlan és beltéri használatra alkalmas. Hossza 160 cm, így mindig lesz elég hely más felszerelések számára.
Az asztal mélysége a legszélesebb pontján 90 cm, a legkeskenyebb pontján 60 cm. Így bőven lesz hely a billentyűzet és az egér számára. Az íróasztal sarokkialakítása miatt javasoljuk, hogy a bal oldali falhoz helyezze el.

A megfelelő asztalmagasság megelőzi a hátfájást

Az Impress íróasztal 76 cm-es magasságával megfelel az irodabútorokkal szemben támasztott ergonómiai követelményeknek. 16 mm vastag laminált forgácslapból készült tömör fa alapon áll.
Az íróasztal állítható lábakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 10 mm-rel változtassa a magasságát, és a saját testalkatáhpz igazítsa. Az állítható lábak segítségével az egyenetlen padlókon is elbboldogul.

Világos vagy sötét felület?

Az Impress íróasztalt négy különböző kivitelben kínáljuk, hogy egységes megjelenést biztosítson irodájának.
Az olyan világos színek, mint a fehér, a körte vagy a juhar kellemes munkahelyi légkört teremtenek, és tágasabbnak mutatják az irodát.
Másrészt a sötét minták, mint például a sötét dió, a stabilitás és a tekintély érzetét keltik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Impress irodai asztalok
Szín: körte
Hossz: 160 cm
Mélység: 90 cm
Magasság: 76 cm
Alapanyag: fa
Az asztal formai kialakítása: bal oldali sarokkialakítás
Egyengető lábak: 10 mm
A felső lemezek vastagsága: 22 mm
Egyéb lemezek vastagsága: 16 mm, 22 mm
Az élek vastagsága: 2 mm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: