Ingyenes visszaküldés 30 napon belül

Néha előfordulhat, hogy a vásárlás nem sikerül pontosan úgy, ahogy elképzeltük. Az irodai szék nem illik az alakjához, a konferenciaasztal végül nem passzol az enteriőrhöz, vagy a megajándékozott nem kedveli a terméket... Még ilyen kellemetlenségek esetén is igyekszünk, hogy Önnek minél kevesebb gondja legyen ezekkel a helyzetekkel.

Általában 14 nap áll rendelkezésre a termék visszaküldésére a kézbesítés dátumától számítva. Nálunk azonban ezt az időszakot meghosszabbítjuk, így Ön 30 napig küldheti vissza a terméket az átvételtől számítva.

Kérdések és válaszok

• Hogyan működik?

A termék 30 napon belüli visszaküldéséhez csak néhány feltételnek kell megfelelni.

A terméknek:

  • eredeti csomagolásban kell lennie
  • teljesnek kell lennie - semmi sem hiányozhat
  • használatlan és sérülésmentes kell, hogy legyen
  • a vásárló kérésére nem lehet egyedileg módosítva
• Mit tegyen, ha vissza akarja küldeni a terméket?

Kérem, írjon nekünk az info@rauman.hu címre. Ismertesse, hogy az egész vásárlást reklamálja-e, vagy annak csak egy részét. Tájékoztasson minket arról, hogy a reklamáció kért megoldásaként a termék 30 napon belüli visszaküldését szeretné. Mellékelje bankszámlaszámát is, hogy azonnal visszatéríthessük az Ön pénzét. Ne felejtse el megadni a címét is.

 • És mi a teendő egy olyan termékkel, amely nem felel meg Önnek?

Nem kell sehová elküldenie, mi magunk jövünk érte ingyen. Amint megkapjuk a reklamációját, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és csak arra kérjük, hogy küldjön fotókat a csomagolt termékről az eredeti csomagolásban.

Miután ellenőriztük, hogy minden rendben van, megbeszéljük Önnel, mikor tudjuk a terméket felvenni. Úgy, hogy ez Önnek a lehető legkényelmesebb legyen.