Hűségprogram

banner_husegprogram_rauman

A hűségprogram egy módja annak, hogy köszönetet mondjunk a vásárlásaidért online áruházunkban. Hűségprogramunk segítségével pontokat gyűjthetsz, és ezeket a pontokat felhasználhatod kedvezményként a következő vásárlásoknál. Íme néhány kulcsfontosságú információ a hűségrendszerünk működéséről:

PONTOK GYŰJTÉSE Amikor a webáruházunkban vásárolsz, nemcsak kiváló termékeket kapsz, hanem pontokat is jutalmul a hűségedért. Ezeket a pontokat automatikusan jóváírják a hűségpontszámládon, ami azt jelenti, hogy minél többet vásárolsz, annál több pontot fogsz kapni. A pontok gyűjtése egyszerű, és további előnyöket nyújt a jövőbeli vásárlásaidnál.
PONTOK VÁSÁRLÁSOKÉRT A vásárlásokért járó pontokat jóváírják a számládon azonnal a rendelés kifizetése után. A kapott pontok mennyiségét az átváltási árfolyam alapján számolják ki, ahol 1 hűségpont érhető el 1000 Ft.
HASZNÁLD FEL A PONTJAID Amikor elég pontod van, felhasználhatod őket kedvezményként a webáruházunkban történő következő vásárlásaidnál. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb áron vásárolhatsz, vagy akár ingyenes termékeket is kaphatsz. A kedvezményed az átváltási árfolyam alapján számolódik ki, ahol 1 hűségpont egy kedvezményt jelent 50 FtA nem regisztrált ügyfelek is gyűjthetik és beválthatják a pontokat. E-mailt küldünk a nem regisztrált ügyfeleknek egy PIN kóddal, amelyet a pontok beváltásához használnak.
KÖVESD NYOMON A HALADÁSODAT Miután bejelentkeztél a fiókodba, bármikor ellenőrizheted a jelenlegi pontszámodat és a tranzakcióid történetét webáruházunkban. Ez lehetővé teszi, hogy mindig jól informált legyél, és kihasználhasd a hűségprogramunk összes előnyét.
A PONTOK ÉRVÉNYESSÉGE A bónuszpontjainak érvényességi ideje 365 nap. Használja őket előre és gyakran!
KEDVEZMÉNYEK KOMBINÁLÁSA Egy rendelésben nem használhatod egyszerre a pontokat és a kedvezménykupont. Ha kedvezménykupont szeretnél használni, nincs lehetőséged a rendelési összeg csökkentésére a pontokkal, és fordítva. A felhasznált kedvezménykupon befolyásolja a rendelés teljes összegét, és ezzel együtt a kapott pontok teljes számát is.
TERMÉKVISSZAKÜLDÉS Amikor visszaküldesz egy vásárolt terméket, a kapott pontokat is visszaadod. A pontegyenleged visszaáll az eredeti állapotra a vásárlás előtt.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A bónuszpontok nem pénznemek, és nincs valós pénzértékük. Fenntartjuk a jogot a program paramétereinek bármikori módosítására vagy megszüntetésére. Visszaélések vagy csalás esetén szankciókat alkalmazunk, amelyek korlátozzák a részvételt a programban. A bónuszpontokat NEM LEHET felhasználni termékcserére!

Célunk, hogy megháláljuk a hűségedet és támogatásodat az online áruházunkban történő vásárlásaid során. Hűségprogramunk a módja annak, hogy megköszönjük neked a támogatásodat és hűségedet. Tehát kezdd el gyűjteni a pontokat, és élvezd a hűségprogramunk előnyeit már ma!