Extra garancia akár 20 évig

extra_garancia-20-ev_banner-min

Amikor irodai területeket rendez be vagy otthonát otthonosabbá teszi, gyakran nem csak az első benyomásra és az azonnali kényelem ígéretére támaszkodik. Mindezek mögött többet keres. Azt az érzést, hogy nem csak a pillanatban tett jó döntést, hanem beruházást is azon felszerelésekbe, amelyek hosszú éveken át szolgálni fogják.

Legyen Ön egy cég élén, amely éppen üres helyiségeket alakít át élő irodákká, vagy csak egy irodai széket választ a home office munkavégzés kellemesebbé tételére, ránk számíthat. Garanciaprogramunkban egységes feltételeket biztosítunk cégeknek és egyéneknek egyaránt. A meghosszabbított garanciát vásárlásához automatikusan és ingyen kapja.

 

20 ÉV EXTRA GARANCIA

...irodai és fémbútorokra!

A legmagasabb, 20 éves garanciánk a minőség és tartósság kötelezettségvállalása. Tudjuk, hogy a munkahelyeknek olyan irodai bútorokra van szükségük, amelyek ellenállnak a mindennapi használatnak és sok éven át funkcionálisak és esztétikailag vonzóak maradnak. Ezért a vásárláskor automatikusan és ingyen kap 20 év garanciát.

Az extra 20 éves garancia a fémbútorokra is vonatkozik, beleértve a szekrényeket, műhelyeket és archívumokat. Ez azt jelenti, hogy ezeknél a speciális daraboknál is ugyanazt a kivételes tartósságot és hosszú távú minőséget várhatja el, ami egy további ok arra, hogy termékeinkre bízza munkakörnyezetét.

10 ÉV EXTRA GARANCIA

...az OfficeTech magasságban állítható asztalokra és az egészségügyi és terhelési székekre a munkahelyen!

A dinamikus munkakörnyezet rugalmas megoldásokat igényel. Magasságban állítható asztalok OfficeTech és a kiválasztott ergonomikus székek valamint orvosi székek 10 éves garanciával támogatják a helyes testtartást és alkalmazkodnak bármilyen változáshoz az Ön igényeiben.

5 ÉV EXTRA GARANCIA

...a webáruház összes többi árujára!

De ez még nem minden. Webáruházunk teljes további kínálatára 5 éves garanciát kínálunk. Akármit is választ az irodájához vagy otthonához, nyugodt lehet. A berendezés megbízhatóan fogja Önt szolgálni éveken át. És ha nem, azonnal gondoskodunk a javításról vagy a csereáruról.

 

Mely termékekre nem tudunk viszont megemelt garanciát nyújtani?

Igyekszünk, hogy a garanciánk a lehető leginkább készséges legyen és széles termékskálát fedjen le. De ahogy az lenni szokott, bizonyos dolgokra a meghosszabbított garancia sajnos nem terjed ki. Ide tartoznak csak a lejárati idővel rendelkező fogyasztási cikkek és az eko bőr termékek huzatai. Ezek a tételek hajlamosak természetes módon gyorsabban elhasználódni, ezért nem tartoznak a garanciális programunkba.

De ne aggódjon, megoldás mindig található, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbbet. Bármikor tanácsra van szüksége, csak forduljon hozzánk. Mi Önért vagyunk!