Belső információs vitrin tolóajtóval 18 x A4 - lemez hátlap, alumínium

Kód: 10150600
253 290 Ft 199 441 Ft ÁFA nélkül
Elfogyott
Szállítási lehetőségek

Remek megoldás beltéri prezentációkhoz, falra függeszthető, mágneses írható felület, tolóajtóval, biztonsági zárral

Részletes információ

Termék részletes leírása

A tolóajtós belső vitrin kiváló megoldás információk bemutatására vagy fontos nyomtatott anyagok jól látható helyen történő megjelenítésére. A vitrin kiválóan alkalmas irodákba, folyosókra és előszobákba.

A vitrin különösen alkalmas belső terekbe, ahol könnyű súlya miatt kényelmesen akasztható a falra . Ennek köszönhetően gyakorlatilag nem foglal helyet a térben.

A 18 x A4 formátumú vitrin mágneses felülettel rendelkezik, amelyre írni lehet. Úgy tervezték, hogy szárazon törölhető jelölőkkel. Az írás mellett azonban mágnesekkel is csatolhat minden fontos dokumentumot, így mindig legyen szem előtt.

A behelyezett tartalom biztonsága miatt nem kell aggódni, hiszen egy praktikus biztonsági üvegből készült tolóajtó és egy beépített zár, amely nemcsak a visszaélést, hanem a sérülést is megakadályozza.

Sok méretben kínálunk tolóajtós belső vitrint. A falra rögzítéshez szükséges összes rögzítőanyagota csomag már tartalmazza.

A tolóajtós belső vitrin fő előnyei

  • A vitrin kiváló elem a belső terekben való megjelenítéshez
  • Gyakorlatilag nem foglal helyet a térben
  • Mágneses írható felülettel rendelkezik
  • A vitrin praktikus tolóajtókkal van felszerelve
  • A tartalom biztonságáról biztonsági üveg és beépített zár gondoskodik

h2>Elegáns kialakítás

Az ultravékony keret kiváló minőségű alumíniumból készült, amely nagyon tartós és megbízható, így védi a megjelenített tartalmat. A keret kiegészítve műanyag biztonsági sarkokkal.


alumínium Garancia: 5 év Hossz: 138 cm Mélység: 5,9 cm Magasság: 98,2 cm A látható terület méretei: 132 x 92,2 cm Az ajtó típusa: csúszó Elhelyezkedés: belső Felület típusa: mágneses, leírható Formátumhoz igazítva: 18 x A4 Keret anyaga: alumínium Ólomüveg: biztonsági üveg Zár: Igen szín: alumínium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: