Denis iskolapad, állítható - 2-4 méret, piros - ral 3020

Kód: 10140033
73 290 Ft 57 709 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 8. 22.
Szállítási lehetőségek

Kétüléses iskolapad, állítható magasságú, általános iskola első osztályának, strapabíró acél szerkezet, műanyag sapkák a lábak végén, laminált forgácslap, tárolóhely, kampók a hátizsákok felakasztására< /p>

Részletes információ

Termék részletes leírása

Zavarják az elhasználódott iskolabútorok, és úgy érzi, annak ideje már lejárt? Akár teljes változáson gondolkodik, akár egy vadonatúj tantermet szeretne felszerelni, a Denis iskolabútorcsalád a megfelelő választás. Funkcióját nemcsak klasszikus órákon, hanem nyelvtantermekben, előadótermekben és laboratóriumokban is tökéletesen betölti. Az egyedi bútorok osztályonként többféle méretben kaphatók. És mi van még? 5 szabványos szín közül választhat, amelyek felpezsdítik a belső teret. Játékosan koordinálhatja és a tanulóihoz igazíthatja az osztálytermet.

Denisz iskolapad

A Denis 2-4-es állítható méretű kétüléses iskolapadot kifejezetten általános iskola 1. osztályának ajánljuk. Az asztal munkalapja 53-64 cm magasságban állítható, így 108-159 cm magasságra is alkalmas.

A pad szerkezete acélcsövekből készült, amelyek porral rendelkeznek. - bevonatos felület. Ezellenálló a karcolásokkal szemben és a mechanikai sérülésekkel szemben. Ezenkívül a lábak műanyag kupakkal vannak ellátva, amelyek megvédik a padlót a szennyeződésektől és a karcolásoktól.

A bükkfa tábla 18 mm vastag laminált forgácslapból készül. A széleit 2 mm vastag ABS védi.

Denisz iskolai asztal

Az iskolai bútorok mérettáblázata százalékos használattal az egyes órákon


Állítható Denis iskolai asztal

A Denis kétüléses pad a tanulók igényeire is gondol. Mindegyikhez vantárolóhely az asztallap alatt tárolókosár formájában. A szerkezet oldalán ezután minden munkahelyhez van akasztó a hátizsák felakasztására.

Teljesen felszerelt helyhez iskolai szék. 5 szabványos színben és különböző méretben is kínáljuk őket.


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Iskolai asztalok
Súly: 20 kg
Szín: piros - ral 3020
Garancia: 5 év
Hossz: 130 cm
Mélység: 50 cm
Minimális magasság: 53 cm
Maximális magasság: 64 cm
A felső lemezek szilárdsága: 18 mm
Élvastagság: 2 mm
Magasságállítás: Igen
szín: piros - RAL 3020

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: