Denis iskolapad, állítható - 3-5 méret, világoskék - ral 5015

Kód: 10140039
73 290 Ft 57 709 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 7. 7.
Szállítási lehetőségek

Kétüléses iskolai asztal, állítható magasságú, általános osztályoknak, strapabíró acél konstrukció, műanyag zárókupak, laminált forgácslap, tárolóhely, horgok a hátizsák akasztásához

html>

Részletes információ

Termék részletes leírása

Zavarják az elhasználódott iskolabútorok, és úgy érzi, annak ideje már lejárt? Akár teljes változáson gondolkodik, akár egy vadonatúj tantermet szeretne felszerelni, a Denis iskolabútorcsalád a megfelelő választás. Funkcióját nemcsak klasszikus órákon, hanem nyelvtantermekben, előadótermekben és laboratóriumokban is tökéletesen betölti. Az egyedi bútorok osztályonként többféle méretben kaphatók. És mi van még? 5 szabványos szín közül választhat, amelyek felpezsdítik a belső teret. Játékosan koordinálhatja és a tanulóihoz igazíthatja az osztálytermet.

Denisz iskolapad

A Denis kétüléses iskolapadot 3-5-ös állítható méretűvel, különösen általános iskolákba ajánljuk. Az asztal munkalapja 59-71 cm magasságban állítható, így illeszkedik egy 119-176,5 cm-es figura magasságához.

A pad szerkezete acélcsövekből készül, melyek por- bevont felület. Ezellenálló a karcolásokkal szemben és a mechanikai sérülésekkel szemben. Ezenkívül a lábak műanyag kupakkal vannak ellátva, amelyek megvédik a padlót a szennyeződésektől és a karcolásoktól.

A bükkfa tábla 18 mm vastag laminált forgácslapból készül. A széleit 2 mm vastag ABS védi.

Denisz iskolai asztal

Az iskolai bútorok mérettáblázata százalékos használattal az egyes órákon


Állítható Denis iskolai asztal

A Denis kétüléses pad a tanulók igényeire is gondol. Mindegyikhez vantárolóhely az asztallap alatt tárolókosár formájában. A szerkezet oldalán ezután minden munkahelyhez van akasztó a hátizsák felakasztására.

Teljesen felszerelt helyhez iskolai szék. 5 szabványos színben és különböző méretben is kínáljuk őket.


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Iskolai asztalok
Szín: világos kék - ral 5015
Garancia: 5 év
A felső lemezek szilárdsága: 18 mm
Élvastagság: 2 mm
Hossz: 130 cm
Magasságállítás: Igen
Maximális magasság: 71 cm
Mélység: 50 cm
Minimális magasság: 59 cm
szín: világos kék - RAL 5015

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: