Denis iskolapad, állítható - 4-6 méret, narancssárga - ral 2004

Kód: 10140042
73 290 Ft 57 709 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 7. 17.
Szállítási lehetőségek

Kétüléses iskolapad, állítható magasságú, általános, közép és gimnázium második osztályára, strapabíró acél szerkezet, műanyag kupak a lábak végén, laminált forgácslap, tárolóhely, kampók akasztható hátizsákokhoz

Részletes információ

Termék részletes leírása

Zavarják az elhasználódott iskolabútorok, és úgy érzi, annak ideje már lejárt? Akár teljes változáson gondolkodik, akár egy vadonatúj tantermet szeretne felszerelni, a Denis iskolabútorcsalád a megfelelő választás. Funkcióját nemcsak klasszikus órákon, hanem nyelvtantermekben, előadótermekben és laboratóriumokban is tökéletesen betölti. Az egyedi bútorok osztályonként többféle méretben kaphatók. És mi van még? 5 szabványos szín közül választhat, amelyek felpezsdítik a belső teret. Játékosan koordinálhatja és a tanulóihoz igazíthatja az osztálytermet.

Denisz iskolapad

A Denis 4-6-os állítható méretű kétüléses iskolapadot különösen alap-, közép- és felsőoktatás 2. évfolyamára ajánljuk. Az asztal munkalapja 64-76 cm-es magasságban állítható, így 133-188 cm-es magasságra is alkalmas.

A pad szerkezete acélcsövekből készült, amelyek porral rendelkeznek. - bevonatos felület. Ezellenálló a karcolásokkal szemben és a mechanikai sérülésekkel szemben. Ezenkívül a lábak műanyag kupakkal vannak ellátva, amelyek megvédik a padlót a szennyeződésektől és a karcolásoktól.

A bükkfa tábla 18 mm vastag laminált forgácslapból készül. A széleit 2 mm vastag ABS védi.

Denisz iskolai asztal

Az iskolai bútorok mérettáblázata százalékos használattal az egyes órákon


Állítható Denis iskolai asztal

A Denis kétüléses pad a tanulók igényeire is gondol. Mindegyikhez vantárolóhely az asztallap alatt tárolókosár formájában. A szerkezet oldalán ezután minden munkahelyhez van akasztó a hátizsák felakasztására.

Teljesen felszerelt helyhez iskolai szék. 5 szabványos színben és különböző méretben is kínáljuk őket.


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Iskolai asztalok
Szín: narancs - ral 2004
Garancia: 5 év
A felső lemezek szilárdsága: 18 mm
Élvastagság: 2 mm
Hossz: 130 cm
Magasságállítás: Igen
Maximális magasság: 76 cm
Mélység: 50 cm
Minimális magasság: 64 cm
szín: narancs - RAL 2004

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: