Empire Ariel kézszárító, fehér

Kód: 10170013
202 690 Ft 159 598 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 7. 22.
Szállítási lehetőségek

Gazdaságos megoldás WC-hez, mozgásérzékelős működtetés, forgó fúvóka, automatikus kikapcsolás, hulladékmentes, egyszerű telepítés

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Empire Ariel meleglevegős kézszárító gazdaságilag előnyös megoldás nagy forgalmú WC-kbe. Még egy nap alatti 200 használattal is körülbelül 1290 CZK-t takaríthat meg a papírtörlőhöz képest.

Az Ariel egyedi a forgó fúvókájának köszönhetően. , amely szabadon állítható, mivel 360°-ban elforgatható. Kompakt méretei miatt a szárító különösen ideális kisebb WC-kbe.


Hogyan működik és hogyan kell használni a szárítógépet?

A készülék mozgásérzékelőkkel van felszerelve, és nedves kéz behelyezése esetén automatikusan elindul. Tehát nincs szükség kézi vezérlésre. A kézszárítást egy kör alakú fúvókán kilépő meleg levegőáram biztosítja. 23 m/s sebességgel fújja a levegőt és 15 másodperc alatt szárítja meg a kezét. Ennek a készüléknek a zajszintje teljes teljesítmény mellett 70 dB.

Ennek a típusnak az előnye az állítható érzékelő kapcsolási távolság, amely 10-30 cm között állítható. Ha ez az érzékelő 120 másodpercnél hosszabb ideig be van kapcsolva, az Empire Ariel biztonsági okokból automatikusan kikapcsol.

A klasszikus kézszárításon kívül használja a forgó fúvókát a haj vagy arc szárításához. Porszűrővel is rendelkezik, amely megtisztítja a kilépő levegőt.


Praktikus és környezetbarát

Az Empire Ariel kellően ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A szerkezet rozsdamentes acélból készült, ezért nagyon erős. A szárítót három színváltozatban szállítjuk. Fehér színben és fényes vagy matt rozsdamentes acélból.

A szárítógép környezetbarát is. Energiafogyasztása 2400 W, és ha 20 másodpercig nem érzékel mozgást, automatikusan kikapcsol. Ez segít az energia megtakarításában. Használata során ráadásul kerüli a papírszalvétát, és így nem keletkezik felesleges hulladék.


Egyszerű karbantartás

A szárítógép falra akasztható. A csomag tartalmazza a beépítéshez szükséges alapfelszereltségeket, mint például a tiplik és az önmetsző csavarok.

A készülék karbantartása nagyon egyszerű. Csak törölje le egy nedves ruhával. Rendszeres karbantartás és átlagos napi 400 használat mellett az eszköz becsült élettartama körülbelül 8 év.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Meleglevegős kézszárítók
Súly: 7.5 kg
Szín: fehér
Garancia: 5 év
Szélesség: 27,8 cm
Mélység: 21,3 cm
Magasság: 24,3 cm
A rögzítés módja: falfestmény
Bemeneti feszültség: AC 220-240V
Borító: IPX1
Borító anyag: festett fém, rozsdamentes acél
Elektromos védelmi osztály: I. (védővezető)
Energiafelhasználás: 2400 W
Frekvencia: 50/60 Hz
Használat: nyilvános illemhelyek, céges illemhelyek, mozgássérült illemhelyek
Indítási módszer: automatikusan
Kézszárítási idő: 15 s
Lárma: 70 dB
Maximális áramfelvétel: 10,4 A
Maximális légáramlás: 28 m/s
Túláram elleni védelem túlmelegedés és rövidzárlat ellen: Igen
szín: fehér

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: