Empire Laserflow kézszárító, fehér

Kód: 10170030
453 390 Ft 357 000 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 5. 29.
Szállítási lehetőségek

Gazdaságos megoldás WC-hez, mozgásérzékelő aktiválás, automatikus kikapcsolás, HEPA szűrő, hulladékmentes, egyszerű telepítés

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Empire Laserflow forró levegős kézszárító gazdaságos megoldás nagy forgalmú WC-k számára. Még egy nap alatti 200 használattal is körülbelül 1290 CZK-t takaríthat meg a papírtörlőhöz képest.


Hogyan működik és hogyan kell használni a szárítógépet?

Az eszköz mozgásérzékelőkkel van felszerelve, és nedves kéz behelyezése esetén automatikusan elindul. Tehát nincs szükség kézi vezérlésre. A kézszárítást meleg levegőáram biztosítja, amely egy membrán alakú fúvókán keresztül jön ki. 111 m/s sebességgel fújja a levegőt és 15 másodperc alatt szárítja meg a kezét. Ennek az eszköznek a zajszintje teljes teljesítményen 75 dB.

A szárító teljesen érintésmentes, így segít megelőzni a baktériumokkal való érintkezést. Ezenkívüllevegőrészecskékből álló HEPA szűrővel van felszerelve, amely a legfinomabb porszemcséket is megfogja a levegő beszívása során.


Praktikus és környezetbarát

Az Empire Laserflow kellően ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A konstrukció ABS műanyagból készült, ezért nagyon erős.

A szárítógép környezetbarát is. Az energiafogyasztása mindössze 1400 W, és ha nem érzékel mozgást, automatikusan kikapcsol. Ez segít az energia megtakarításában. Használata során ráadásul kerüli a papírszalvétát, és így nem keletkezik felesleges hulladék.


Egyszerű karbantartás

A szárítógép falra akasztható. A csomag tartalmazza a beépítéshez szükséges alapfelszereltségeket, mint például a tiplik és az önmetsző csavarok.

A készülék karbantartása nagyon egyszerű. Csak törölje le egy nedves ruhával. Rendszeres karbantartás és átlagos napi 400 használat mellett az eszköz becsült élettartama körülbelül 8 év.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Meleglevegős kézszárítók
Szín: fehér
Garancia: 5 év
A fűtőelem maximális teljesítménye: 550 W
A rögzítés módja: falfestmény
Bemeneti feszültség: AC 220-240V
Borító: IP34
Borító anyag: ABS műanyag
Energiafelhasználás: 1400 W
Frekvencia: 50/60 Hz
Használat: nyilvános illemhelyek, céges illemhelyek, mozgássérült illemhelyek
Indítási módszer: automatikusan
Kézszárítási idő: 15 s
Lárma: 75 dB
Magasság: 34,8 cm
Maximális légáramlás: 111 m/s
Mélység: 18,5 cm
Szélesség: 25,6 cm
szín: fehér

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: