Empire Tornado Jet kézszárító, fehér

Kód: 10170020
533 390 Ft 419 992 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 5. 29.
Szállítási lehetőségek

Gazdaságos megoldás WC-khez, hatékony higiénianövelés, mozgásérzékelők által kiváltott, automatikus kikapcsolás, környezetbarát, csepptálcával felszerelt, karbantartást nem igényel, egyszerű telepítés

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Empire Tornado Jet egy költséghatékony megoldás nagy forgalmú WC-k számára. A jet szárító általában az egyik legolcsóbb módja a kézszárításnak, és ha egy nap alatt 200 alkalommal használja őket, körülbelül 1290 CZK-t takaríthat meg a papírtörlőhöz képest. A szárító is nagyon gyors. Légfúvókával megszárítja a kezét, kb. 13 másodperc alatt, és így megakadályozza a sorban állást a WC-knél.


Hogyan működik a szárítógép és hogyan kell használni?

A készülék mozgásérzékelőkkel van felszerelve, és nedves kéz behelyezése esetén automatikusan elindul . Tehát nincs szükség kézi vezérlésre. Olyan fúvókákkal is rendelkezik, amelyek akár 83 m/s sebességgel fújják a levegőt, mindössze 70 dB zajszint mellett.

A szárítógép környezetbarát is. Energiafogyasztása 1750 W, és ha 5 másodpercig nem érzékel mozgást, automatikusan kikapcsol. Ez segít az energia megtakarításában. Használata során ráadásul kerüli a papírszalvétát, és így nem keletkezik felesleges hulladék.


Elsősorban higiénikus működés

A szárító teljesen érintésmentes, így segít megelőzni a baktériumokkal való érintkezést. Az Empire Tornado Jet szárító alatt soha nem talál nedves padlót. Ez pedig a csepegtető tálcának köszönhető, amely összegyűjti a kézről kifújt vizet.


Egyszerű karbantartás

Az Empire Tornado Jet kézszárító szerkezete ABS műanyagból készült, éskét színváltozatban szállítjuk. Fehér és ezüst színben.

A készülék karbantartása nagyon egyszerű. A csepegtetőtálca ürítése mellett elegendő a légszűrőt időnként egy nedves ruhával áttörölni. Ez hozzájárul a szívónyílás védelméhez a nem kívánt részecskék behatolása ellen.

Rendszeres karbantartással és átlagosan napi 400-szori használattal a készülék élettartama az eszköz a becslések szerint körülbelül 10 év. >.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfüggönyös kézszárítók
Szín: fehér
Garancia: 5 év
Antibakteriális kezelés: módosítás nélkül
Automatikus kikapcsolás: 5 s
Bemeneti feszültség: AC 220-240V
Borító: IP31
Borító anyag: ABS műanyag
Energiafelhasználás: 1750 W
Frekvencia: 50/60 Hz
Használat: nyilvános illemhelyek, céges WC-k
HEPA szűrő: Nem
Indítási módszer: automatikusan
Kézszárítási idő: 13 p
Lárma: 70 dB
Magasság: 65 cm
Maximális légáramlás: 83 m/s
Mélység: 23 cm
Száraz padló rendszer: igen - csepptálca
Szélesség: 30 cm
szín: fehér

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: