Kárpitozott tanári szék, világoskék - ral 5015

Kód: 10140104
74 690 Ft 58 811 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 5. 28.
Szállítási lehetőségek

Tanári szék minden iskolatípushoz, kellemes szövet kárpitozás, strapabíró acélszerkezet, műanyag végsapkák, öntött bükk rétegelt lemez táblák, egymásra rakható

Részletes információ

Termék részletes leírása

Zavarják az elhasználódott iskolabútorok, és úgy érzi, annak ideje már lejárt? Akár teljes változáson gondolkodik, akár egy vadonatúj tantermet szeretne felszerelni, a Denis iskolabútorcsalád a megfelelő választás. Funkcióját nemcsak klasszikus órákon, hanem nyelvtantermekben, előadótermekben és laboratóriumokban is tökéletesen betölti. Az egyedi bútorok osztályonként többféle méretben kaphatók. És mi van még? 5 szabványos szín közül választhat, amelyek felpezsdítik a belső teret. Játékosan koordinálhatja és a tanulóihoz igazíthatja az osztálytermet.

Tanári szék, Denis

A Denis tanári széket minden iskolatípusba ajánljuk.

A szék szerkezete porfestékkel bevont acélcsövekből készült. Ezellenálló a karcolásokkal szemben és a mechanikai sérülésekkel szemben. Ezenkívül a lábak műanyag sapkákkal vannak ellátva, amelyek védik a padlót a szennyeződésektől és a karcolásoktól.

A szék ülőfelülete és háttámlája kellemes szövettel van kárpitozva. p>

Dénes tanári szék


Denisz tanári szék

Miért válassza a Denis székeket?

A Denis székek is nagyon praktikusak. Nagy előnyük a halmozási lehetőség, aminek köszönhetően sok helyet takaríthat meg a tárolás során.

Teljesen felszerelt tanteremhez vásárolhat egy iskolai asztalok és iskolai székek. 5 szabványos színben és különböző méretben is kínáljuk őket.


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tanári asztalok
Szín: világos kék - ral 5015
Garancia: 5 év
Hossz: 43 cm
Magasság: 82 cm
Mélység: 39 cm
szín: világos kék - RAL 5015

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: