Kültéri LED információs vitrin felső kártyával 24 x A4 - T típusú, alumínium

Kód: 10150444
573 390 Ft 451 488 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 7. 4. (7 db)
Szállítási lehetőségek

Kiváló megoldás kültéri bemutatásra, ellenáll a rossz időjárásnak, mágneses írható felület LED-del megvilágítva, biztonsági zárakkal, felső kártya

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kültéri T-típusú LED-es vitrin kiváló megoldás információk bemutatására vagy fontos nyomtatott anyagok jól látható helyen történő megjelenítésére. Masszív alumínium konstrukciójának köszönhetően a vitrin kifejezetten kültéri használatra alkalmas. Nagyon ellenálló, nem csak a kedvezőtlen időjárásnak, hanem a mechanikai sérüléseknek is. Ezenkívül a felső részén található egy felső kártya, amely segít kiemelni a kiválasztott logót vagy a megjelenített tartalmat.

A kirakat 24 x Az A4formátumban írható mágneses felület van, amelyet LED technológiával világítanak meg. A beágyazott tartalom így kihagyhatatlanná válik, és éjszaka is megbízhatóan felkelti a járókelők figyelmét. A felület szárazon törölhető jelölőkkel. Az írás mellett azonban mágnesekkel is csatolhat minden fontos dokumentumot, így mindig legyen szem előtt.

Nem kell aggódni a behelyezett tartalom biztonsága miatt, mivel azt biztonsági üvegből készült csuklós ajtó és 2 beépített zár védi. erős>, amelyek nemcsak a visszaéléseket, hanem a sérüléseket is megakadályozzák.

A T-típusú kültéri LED vitrint számos méretben kínáljuk. A falhoz vagy oszlopokhoz való rögzítéshez szükséges összes rögzítőanyagot már tartalmazza a csomag.

Kültéri vitrinek esetében két konkrét változatot kínálunk, mégpedig a T-típusú vitrinek és típusa L. A legjelentősebb különbségek közé tartozik például a zárak elhelyezkedése. A T-típusú zár elölről, míg az L-típus alulról található. Egy másik különbség a keret általános kialakítása és mindenekelőtt a vitrin mélysége, ami az L típusnál nagyobb, és az egész szerkezet masszívabb benyomást kelt.

A felső kártyás kültéri LED-vitrinek fő előnyei

  • A vitrin nagyszerű elem a kültéri bemutatáshoz
  • Kedvezőtlen időjárási és mechanikai hatásokkal szembeni ellenállás sérülések
  • Mágneses írható felülettel rendelkezik LED világítással
  • A vitrin felső kártyával rendelkezik a bemutatott tartalom kiemelésére
  • A tartalom biztonságát a biztonsági üveg és beépített zárak

Rögzített szerkezet

Az elegáns keret tömör alumíniumból készült, amely nagyon tartós és megbízhatóan védi a bemutatott tartalom.


div class="blok_left vyska300">

Kényelmes tartalomcsere

A cserenyomtatás még soha nem volt ilyen egyszerű. Csak az elülső oldalt kell behajtania, és kényelmesen behelyezni a tartalmat. Ezután LED-ekkel világíthatja meg, és még több embert vonzhat magához.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Plakáttartó vitrinek
Súly: 53.54 kg
Szín: alumínium
Garancia: 5 év
A látható terület méretei: 177,9 x 94 cm
Az ajtó típusa: dönthető
Elhelyezkedés: szabadtéri
Felület típusa: mágneses, leírható
Formátumhoz igazítva: 24 x A4
Hossz: 190,5 cm
Keret anyaga: alumínium
Magasság: 116,7 cm
Mélység: 4,7 cm
Ólomüveg: biztonsági üveg
Zár: Igen
szín: alumínium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: