Kültéri LED információs vitrin felső kártyával 6 x A4 - T típusú, alumínium

Kód: 10150437
341 390 Ft 268 811 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 7. 4. (2 db)
Szállítási lehetőségek

Kitűnő megoldás kültéri prezentációkhoz, ellenáll a rossz időjárásnak, LED-del megvilágított mágneses írható felület, biztonsági zárral, felső kártya

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kültéri T-típusú LED-es vitrin kiváló megoldás információk bemutatására vagy fontos nyomtatott anyagok jól látható helyen történő megjelenítésére. Masszív alumínium konstrukciójának köszönhetően a vitrin kifejezetten kültéri használatra alkalmas. Nagyon ellenálló, nem csak a kedvezőtlen időjárásnak, hanem a mechanikai sérüléseknek is. Ezenkívül a felső részén található egy felső kártya, amely segít kiemelni a kiválasztott logót vagy a megjelenített tartalmat.

A vitrin a 6 Az x A4 formátum mágneses írható felülettel rendelkezik, amelyet LED technológiával világítanak meg. A beágyazott tartalom így kihagyhatatlanná válik, és éjszaka is megbízhatóan felkelti a járókelők figyelmét. A felület szárazon törölhető jelölőkkel. Az írás mellett azonban mágnesekkel is csatolhat minden fontos dokumentumot, így mindig legyen szem előtt.

Nem kell aggódni a behelyezett tartalom biztonsága miatt, mivel azt biztonsági üvegből készült csuklós ajtó és beépített zár védi erős>, amely nemcsak a helytelen használatot, hanem a sérülést is megakadályozza.

Sok méretben kínálunk T-típusú kültéri LED vitrint. A falhoz vagy oszlopokhoz való rögzítéshez szükséges összes rögzítőanyagot már tartalmazza a csomag.

Kültéri vitrinek esetében két konkrét változatot kínálunk, mégpedig a T-típusú vitrinek és típusa L. A legjelentősebb különbségek közé tartozik például a zárak elhelyezkedése. A T-típusú zár elölről, míg az L-típus alulról található. Egy másik különbség a keret általános kialakítása és mindenekelőtt a vitrin mélysége, ami az L típusnál nagyobb, és az egész szerkezet masszívabb benyomást kelt.

A felső kártyás kültéri LED-vitrinek fő előnyei

  • A vitrin nagyszerű elem a kültéri bemutatáshoz
  • Kedvezőtlen időjárási és mechanikai hatásokkal szembeni ellenállás sérülések
  • Mágneses írható felülettel rendelkezik LED világítással
  • A vitrin felső kártyával rendelkezik a bemutatott tartalom kiemelésére
  • A tartalom biztonságát a biztonsági üveg és egy beépített zár

Rögzített szerkezet

Az elegáns keret tömör alumíniumból készült, amely nagyon tartós és megbízhatóan véd a bemutatott tartalom.


Kényelmes tartalomcsere

A nyomtatási csere még soha nem volt ilyen egyszerű. Csak az elülső oldalt kell behajtania, és kényelmesen behelyezni a tartalmat. Ezután LED-ekkel világíthatja meg, és még több embert vonzhat magához.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Plakáttartó vitrinek
Súly: 19.16 kg
Szín: alumínium
Garancia: 5 év
A látható terület méretei: 67,8 x 63,3 cm
Az ajtó típusa: dönthető
Elhelyezkedés: szabadtéri
Felület típusa: mágneses, leírható
Formátumhoz igazítva: 6 x A4
Hossz: 80,5 cm
Keret anyaga: alumínium
Magasság: 86 cm
Mélység: 4,7 cm
Ólomüveg: biztonsági üveg
Zár: Igen
szín: alumínium

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: