Tanári szék fiók nélkül, piros - ral 3020

Kód: 10140108
85 290 Ft 67 157 Ft ÁFA nélkül
Küldés 2024. 8. 21.
Szállítási lehetőségek

Tanári szék általános és középiskolák számára, strapabíró acélszerkezet, műanyag sapkák a lábak végén, laminált forgácslap, előlap

Részletes információ

Termék részletes leírása

Zavarják az elhasználódott iskolabútorok, és úgy érzi, annak ideje már lejárt? Akár teljes változáson gondolkodik, akár egy vadonatúj tantermet szeretne felszerelni, a Denis iskolabútorcsalád a megfelelő választás. Funkcióját nemcsak klasszikus órákon, hanem nyelvtantermekben, előadótermekben és laboratóriumokban is tökéletesen betölti. Az egyedi bútorok osztályonként többféle méretben kaphatók. És mi van még? 5 szabványos szín közül választhat, amelyek felpezsdítik a belső teret. Játékosan koordinálhatja és a tanulóihoz igazíthatja az osztálytermet.

Denisz Oktatási Osztály

A Denis tanári osztályt különösen általános és középiskolák számára ajánljuk. Az asztal munkalapja 76 cm magas.

A szerkezet acélcsövekből készül, melyek felülete porszórt. Ezellenálló a karcolásokkal szemben és a mechanikai sérülésekkel szemben. Ezenkívül a lábak műanyag kupakkal vannak ellátva, amelyek megvédik a padlót a szennyeződésektől és a karcolásoktól.

A bükkfa tábla 18 mm vastag laminált forgácslapból készül. A széleit 2 mm vastag ABS védi.

Dénes Tanszék


Dénes Tanszék

Miért válassza a Dénes Tanszéket?

A Dénes Tanszék a kántorok igényeire is gondol. Az alap munkalapon kívül egyelőlapral is fel van szerelve, amely a földről eltakarja a teret és biztosítja a nagyon szükséges magánéletet.

Teljesen felszerelt tanteremhez iskolai asztalt és iskolai székek. 5 szabványos színben és különböző méretben is kínáljuk őket.


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tanári asztalok
Súly: 25 kg
Szín: piros - ral 3020
Garancia: 5 év
Hossz: 130 cm
Mélység: 65 cm
Magasság: 76 cm
A felső lemezek szilárdsága: 18 mm
Élvastagság: 2 mm
szín: piros - RAL 3020

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: